Skip to content

Twin isolerglas

Er kompletta leverantör av uterum

GR Uterum erbjuder och producerar inglasat uterum eller vinterträdgård, med Twin isolerglassystem. Vinterträdgården blir ofta ett av husets mest använda rum.

01.

Twin isolerglassystem ger dig en vinterträdgård.

Systemet består av isolerade aluminium-glas partier. I luckan ligger därmed profilens yttersida avskärmad mot profilens innersida med hälp av isolerplaststeg, vilket benäms som profiler med bruten köldbrygga. Karmprofiler levereras lösa, som gör att dessa kan ta upp toleranser, vilket leder till att eftertätning och lister runt karmen inte behövs. Det finns skjutbara eller olika fasta partier, som sedan kombineras till önskad funktion och utseende. Fyllningen består av isolerglas D4-12 alternativt för fasta partier D4-15. Twin-systemet används till inglasningar av uterum och vinterträdgårdar. För användande året runt. Klinkergolv med golvvärme är ett bra alternativ till dessa partier.

Vår vinterträdgård är bättre isolerad och ger ett vindtätare parti än ett enkelglassystem. Ingen luft vandrar genom luckans profiler med hjälp av ändlock och borstlisttätningar.
Normal rumsventilation är trots allt viktigt till vinterträdgårdar.

02.

Vinterträdgård, vinterträdgårdar

Bilder av vår limträstomme, tillverkad som vinterträdgård med Twin skjutpartier samt Twin-Eco fasta partier.

Isolerat skjutparti